Onze therapeuten

Rene Roelfsema fysiotherapeut

Rene Roelfsema

Manueel fysiotherapeut

Master manueel therapeut (SOMT)
Kinder-manueel therapeut & Lid schoudernetwerk SNRW

Rene Roelfsema

Over René

In mijn visie kan ieder mens herstellen of verbeteren, maar het is soms lastig om deze puzzel op te lossen. Juist dit is wat ik zo mooi vind aan het vak. Brede kennis en ervaring zijn hierbij onontbeerlijk. Daarom heb ik mij na mijn studie fysiotherapie gespecialiseerd in de manuele therapie op de SOMT University. Ook andere aspecten binnen de manuele therapie vind ik erg interessant en daarom heb ik onder andere ook cursussen gedaan in kinder-manuele therapie en Mulligan therapie. Ook heb ik een grote interesse in onderzoek en behandeling van schouderklachten.

Door een hands-on aanpak te combineren met gerichte beweging en training kan ik voor een ieder een behandeling op maat aanbieden.

Relevante scholing:

 • Cursus Mulligan (afgerond 2021)
 • Cursus kinder-manuele therapie (afgerond 2020)
 • Cursus dry needling (afgerond 2019)
 • Opleiding manuele therapie (SOMT University, afgerond 2018)
 • Cursus medical taping (afgerond 2014)
 • Opleiding fysiotherapie (Hogeschool Leiden, afgerond 2012
Max Verveen

Max Verveen

Fysiotherapeut

Max Verveen

Over Max

Mijn doel als fysiotherapeut is om oefentherapie, training en de ‘hands-on’ behandeling zo goed mogelijk te combineren om zo tot een optimale behandeling te komen. Ik zie fysiotherapie als een manier om het natuurlijk herstel van het lichaam te ondersteunen. Door mijn verdiepende minor ‘driedimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom’ ben ik gespecialiseerd in het behandelen van wervelkolom-gerelateerde klachten. Naast mijn liefde voor de fysiotherapie ben fanatiek sporter. Ik doe graag aan padel, fitness, tennis en voetbal.

Relevante scholing:

 • Opleiding fysiotherapie (Hogeschool Leiden, afgerond 2022)
 • Afstudeerstage Leids Universitair Medisch Centrum (afgerond 2022)
 • Minor ‘driedimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom’ (afgerond 2021)

Michelle Leening

Fysiotherapeut

Michelle Leening

Over Michelle

Samen met de patiënt tot de best passende behandeling komen vind ik belangrijk. Hiermee vergroot je de slagingskans en vermindert de kans op terugkeer. De behandelingen kunnen op de behandelbank zijn, maar ook in de vorm van oefentherapie en training. Naar mijn mening is zo snel mogelijk, op een verantwoorde manier, weer bewegen bevorderlijk voor het herstel van uw klachten. Tijdens mijn verdiepende minor heb ik meer mogen leren op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten. Ook is door mijn topsport verleden en passie voor verschillende sporten al vroeg een interesse voor het onderzoeken en behandelen van sportgerelateerde klachten aangewakkerd.

Relevante scholing:

 • Opleiding Fysiotherapie Leiden (afgerond 2022)
 • Afstudeerstage HagaZiekenhuis Leyweg, afdeling HALO IC (afgerond 2021)
 • Minor ‘driedimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom’ (afgerond 2021)

Mathilde Polak

Fysiotherapeut

Mathilde Polak

Over Mathilde

Als fysiotherapeut streef ik ernaar om elk individu weer zo fit mogelijk te krijgen. Vanuit mijn minor “International Minor of Sports Physical Therapy” heb ik mij kunnen verdiepen in de balans tussen belasting en belastbaarheid.  Ik geloof dat deze kennis, in combinatie met mijn achtergrond in personal training en mijn interesses voor voeding en gezondheid mij hierbij zullen helpen. Ik wil mijn fysiotherapeutische blik graag op een holistische manier gaan ontwikkelen, zodat ik voor iedereen de optimale behandeling op maat kan bieden.

Zelf ben ik als fanatiek sporter zo´n vier tot vijf dagen per week te vinden op het volleybalveld. Daarnaast vind ik sporten als surfen, fitness en boulderen ook leuk om regelmatig te doen. Daarom weet ik heel goed hoe het voelt om in een periode van blessures weer zo snel mogelijk te willen herstellen.

Relevante scholing

 • Opleiding Fysiotherapie (Hogeschool Leiden, afgerond 2023)
 • Afstudeerstage Leids Universitair Medisch Centrum, afgerond 2023)
 • Minor “International Minor of Sports Physical Therapy” (Hogeschool van Amsterdam, afgerond 2023

Op dit moment is Roelfsema Fysiotherapie op zoek naar een collega fysiotherapeut (dagen en uren in overleg)

Bekijk vacature