Onze therapeuten

Fysiotherapeut Isabel Zuurbier

Isabel Zuurbier

Fysiotherapeut

Fysiotherapie wetenschapper (MSc.),
Docent fysiotherapie

Isabel Zuurbier

Over Isabel

In de behandelkamer zul je mij vaak horen over nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Dat komt omdat ik de master ‘Klinische Gezondheidswetenschappen’ heb afgerond en ook werk als docent fysiotherapie op de Hogeschool Leiden. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar hoe we jouw behandelplan kunnen aanscherpen om het optimaal voor jou te laten werken. Vaak is er meer mogelijk dan je zou denken omdat een gezondheidsprobleem altijd bestaat uit meerdere facetten. Ik geloof sterk in de onderlinge verbondenheid van fysieke en mentale gezondheid. Naast het goed uitpluizen van de biomedische kant ga ik daarom ook graag met jou op zoek naar welke psychosociale factoren invloed hebben op jouw klacht. Tijdens mijn minor ‘Interprofessionele aanpak bij psychosomatische klachten’ heb ik hiervoor een stevige basis gelegd. Door mijn eerdere werkervaring ben ik bekwaam in het helpen van mensen met onder andere werk gerelateerde stress en spanningshoofdpijn.

Aandachtsgebieden:

 • Hoofdpijn klachten
 • Wervelkolom klachten
 • Psychosomatische klachten
Fysiotherapeute Mathilde Polak

Mathilde Polak

Fysiotherapeut

Mathilde Polak

Over Mathilde

Als fysiotherapeut streef ik ernaar om elk individu weer zo fit mogelijk te krijgen. Vanuit mijn minor “International Minor of Sports Physical Therapy” heb ik mij kunnen verdiepen in de balans tussen belasting en belastbaarheid.  Ik geloof dat deze kennis, in combinatie met mijn achtergrond in personal training en mijn interesses voor voeding en gezondheid mij hierbij zullen helpen. Ik wil mijn fysiotherapeutische blik graag op een holistische manier gaan ontwikkelen, zodat ik voor iedereen de optimale behandeling op maat kan bieden.

Zelf ben ik als fanatiek sporter zo´n vier tot vijf dagen per week te vinden op het volleybalveld. Daarnaast vind ik sporten als surfen, fitness en boulderen ook leuk om regelmatig te doen. Daarom weet ik heel goed hoe het voelt om in een periode van blessures weer zo snel mogelijk te willen herstellen.

Aandachtsgebieden:

 • Knieklachten
 • Sport gerelateerde klachten
 • Revalidatie trajecten
Max Verveen fysiotherapeut

Max Verveen

Fysiotherapeut

Max Verveen

Over Max

Mijn doel als fysiotherapeut is om oefentherapie, training en de ‘hands-on’ behandeling zo goed mogelijk te combineren om zo tot een optimale behandeling te komen. Ik zie fysiotherapie als een manier om het natuurlijk herstel van het lichaam te ondersteunen. Door mijn verdiepende minor ‘driedimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom’ ben ik gespecialiseerd in het behandelen van wervelkolom-gerelateerde klachten. Naast mijn liefde voor de fysiotherapie ben fanatiek sporter. Ik doe graag aan padel, fitness, tennis en voetbal.

Aandachtsgebieden:

 • Knieklachten
 • Heupklachten
 • Lage rugklachten
Michelle Leening fysiotherapeut

Michelle Leening

Fysiotherapeut

Michelle Leening

Over Michelle

Samen met de patiënt tot de best passende behandeling komen vind ik belangrijk. Hiermee vergroot je de slagingskans en vermindert de kans op terugkeer. De behandelingen kunnen op de behandelbank zijn, maar ook in de vorm van oefentherapie en training. Naar mijn mening is zo snel mogelijk, op een verantwoorde manier, weer bewegen bevorderlijk voor het herstel van uw klachten. Tijdens mijn verdiepende minor heb ik meer mogen leren op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten. Ook is door mijn topsport verleden en passie voor verschillende sporten al vroeg een interesse voor het onderzoeken en behandelen van sportgerelateerde klachten aangewakkerd.

Aandachtsgebieden:

 • Schouderklachten
 • Sport gerelateerde klachten
 • Revalidatie trajecten
Rene Roelfsema manueel therapeut Den Haag

Rene Roelfsema

SOMT Manueel tharapeut (MSc.)

Kinder-manueel therapeut
Lid schoudernetwerk SNRW

Rene Roelfsema

Over René

In mijn visie kan ieder mens herstellen of verbeteren, maar het is soms lastig om deze puzzel op te lossen. Juist dit is wat ik zo mooi vind aan het vak. Brede kennis en ervaring zijn hierbij onontbeerlijk. Daarom heb ik mij na mijn studie fysiotherapie gespecialiseerd in de manuele therapie op de SOMT University. Ook andere aspecten binnen de manuele therapie vind ik erg interessant en daarom heb ik onder andere ook cursussen gedaan in kinder-manuele therapie en Mulligan therapie. Ook heb ik een grote interesse in onderzoek en behandeling van schouderklachten.

Door een hands-on aanpak te combineren met gerichte beweging en training kan ik voor een ieder een behandeling op maat aanbieden.

Aandachtsgebieden

 • Schouderklachten
 • Manuele therapie
 • Second opinion

Op dit moment is Roelfsema Fysiotherapie op zoek naar een collega fysiotherapeut (dagen en uren in overleg)

Bekijk vacature
Team Roelfsema Fysiotherapie