Wat anderen over ons zeggen

Ik heb het hele traject als zeer prettig en professioneel ervaren. René is een warme en toegangkelijke persoonlijkheid. Met een beetje doorvragen door hem was de diagnose snel gesteld en volgde een effectieve behandeling met duidelijke uitleg van het hoe en waarom.

Peter Vervelde

Ik heb een Rene als een ontspannen, persoonlijke en professionele fysio ervaren. Hij legde me steeds uit wat hij deed, waardoor ik een goed beeld kreeg van m’n blessure. Na drie afspraken was ik al zo ver om zelf verder te gaan.

Eva Joanne Kooijman

Ik kwam bij Rene met een frozen shoulder en ondanks dat het een langdurige blessure is heeft hij me erg geholpen, en nog. Hij heeft veel kennis, is bekwaam, denkt mee ookal zou de oplossing buiten zijn praktijk liggen. Fijn is ook de bereikbaarheid, via whatsapp krijg je snel reactie terug.

Astrid Lejeune

We zijn met ons zoontje van 2 maanden bij René terecht gekomen omdat hij zijn nek maar naar één kant kon bewegen. We hebben een intake gehad en René heeft ons daarna het behandelplan uitgelegd. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en is heel geduldig met je kind. Na de eerste behandeling zagen we een paar dagen later al resultaat. Later hebben we nog een behandeling gedaan en hierdoor draait hij nu zijn hoofd naar beide kanten.

Nathalie de Jonge

Last van klachten? Blijf er niet te lang mee rond lopen.

Maak een afspraak