Over de praktijk

Met ons team aan specialisten is er altijd een vorm van herstel mogelijk.

Ontmoet het team

Locatie Lange Vijverberg

Per januari 2024 is Roelfsema Fysiotherapie gevestigd op deze unieke locatie in Den Haag centrum. Deze locatie ligt direct aan de hofvijver en het Binnenhof. De praktijk is gevestigd binnen de Personal Training studio van Elite Trainers. Deze locatie is voorzien van een entree, wachtruimte, ruime behandelruimte en een zeer goed uitgeruste, luxueuze gym faciliteit. Hier kan uitstekend worden gewerkt aan actieve revalidatie van blessures en na operaties. Bovendien is er een nette kleedruimte aanwezig en is er mogelijkheid om te douchen.
De locatie is gelegen op het souterrain en derhalve te bereiken door een trap naar beneden te nemen. Voor mensen die door omstandigheden slecht ter been zijn of niet in staat de trap te lopen, is er ook een lift aanwezig.

Openingstijden locatie Hofvijver

Maandag 08.00 – 21.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 21.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 08.00 – 15.00

T: 070-22 11 528
E: info@roelfsemafysiotherapie.nl

ONZE WAARDEN

Onze therapie is zoveel mogelijk gebaseerd op kennis en wetenschap, klinische expertise en patiëntwaarden. 

Op deze manier kunnen gezondheidsproblemen die het bewegend functioneren belemmeren efficiënt en doelmatig worden behandeld. Van groot belang hierbij is het netwerk van zorgprofessionals, zowel binnen als buiten de fysiotherapie.

Het delen van kennis, doorverwijzen en samenwerken zorgen voor een hoge mate van efficiëntie binnen het behandeltraject.

Roelfsema Fysiotherapie heeft korte lijnen met de ziekenhuizen in Den Haag en met de huisartsen uit de omgeving. Verder is er een uitstekende relatie met de
Eisenhower Kliniek, Bergman Clinics in Rijswijk, Podotherapie Fuit en van Houten en wordt er nauw samengewerkt met Elite Trainers.