Over de praktijk

Met ons team aan specialisten is er altijd een vorm van herstel mogelijk.

Ontmoet het team

Het doel is om, daar waar mogelijk, patiënten zelfs beter dan voorheen te kunnen laten bewegen. Daarnaast is er veel aandacht voor preventie om herhaling te voorkomen.

Fysiotherapie staat voor hulp bij het bewegend functioneren. Dit betekent tegelijkertijd dat wanneer fysiotherapie nodig is, het bewegend functioneren niet gaat zoals het moet. Bewegen is van levensbelang, iets wat meer en meer duidelijk is geworden. Bewegen geldt als een universeel medicijn, zowel bij fysieke- als mentale gezondheidsproblemen. Daarom is bewegen een belangrijk onderdeel binnen de therapie en is actief revalideren het uitgangspunt. De patiënt staat centraal in het proces, waarbij een actieve inzet en eigen verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

Lange Vijverberg 4-5

Per januari 2024 is Roelfsema Fysiotherapie gevestigd op deze unieke locatie in Den Haag centrum. Deze locatie ligt direct aan de hofvijver en het Binnenhof. De praktijk is gevestigd binnen de Personal Training studio van Elite Trainers. Deze locatie is voorzien van een entree, wachtruimte, ruime behandelruimte en een zeer goed uitgeruste, luxueuze gym faciliteit. Hier kan uitstekend worden gewerkt aan actieve revalidatie van blessures en na operaties. Bovendien is er een nette kleedruimte aanwezig en is er mogelijkheid om te douchen.
De locatie is gelegen op het souterrain en derhalve te bereiken door een trap naar beneden te nemen. Voor mensen die door omstandigheden slecht ter been zijn of niet in staat de trap te lopen, is er ook een lift aanwezig.

ONZE WAARDEN

Onze therapie is zoveel mogelijk gebaseerd op kennis en wetenschap, klinische expertise en patiëntwaarden. 

Op deze manier kunnen gezondheidsproblemen die het bewegend functioneren belemmeren efficiënt en doelmatig worden behandeld. Van groot belang hierbij is het netwerk van zorgprofessionals, zowel binnen als buiten de fysiotherapie.

Het delen van kennis, doorverwijzen en samenwerken zorgen voor een hoge mate van efficiëntie binnen het behandeltraject.

Roelfsema Fysiotherapie heeft korte lijnen met de ziekenhuizen in Den Haag en met de huisartsen uit de omgeving. Verder is er een uitstekende relatie met Bergman Clinics in Rijswijk, Podotherapie Fuit en van Houten, Osteo Medica Osteopathie en massage praktijk Josée Purvis.