Over de praktijk

Met ons team aan specialisten is er altijd een vorm van herstel mogelijk.

Ontmoet het team

Het doel is om, daar waar mogelijk, patiënten zelfs beter dan voorheen te kunnen laten bewegen. Daarnaast is er veel aandacht voor preventie om herhaling te voorkomen.

Fysiotherapie staat voor hulp bij het bewegend functioneren. Dit betekent tegelijkertijd dat wanneer fysiotherapie nodig is, het bewegend functioneren niet gaat zoals het moet. Bewegen is van levensbelang, iets wat meer en meer duidelijk is geworden. Bewegen geldt als een universeel medicijn, zowel bij fysieke- als mentale gezondheidsproblemen. Daarom is bewegen een belangrijk onderdeel binnen de therapie en is actief revalideren het uitgangspunt. De patiënt staat centraal in het proces, waarbij een actieve inzet en eigen verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

De praktijk heeft de beschikking over een zeer ruime, hypermoderne trainingsruimte. 

Deze is voorzien van verschillende cardio-apparaten en een grote hoeveelheid gewichten, barbells en schijven om op vele manieren krachttraining en revalidatie te begeleiden. Verder is er een wachtruimte, zijn er kleedkamers aanwezig en is er de mogelijkheid om te douchen.

ONZE WAARDEN

Onze therapie is zoveel mogelijk gebaseerd op kennis en wetenschap, klinische expertise en patiëntwaarden. 

Op deze manier kunnen gezondheidsproblemen die het bewegend functioneren belemmeren efficiënt en doelmatig worden behandeld. Van groot belang hierbij is het netwerk van zorgprofessionals, zowel binnen als buiten de fysiotherapie.

Het delen van kennis, doorverwijzen en samenwerken zorgen voor een hoge mate van efficiëntie binnen het behandeltraject.

Roelfsema Fysiotherapie heeft korte lijnen met de ziekenhuizen in Den Haag en met de huisartsen uit de omgeving. Verder is er een uitstekende relatie met Bergman Clinics in Rijswijk, Podotherapie Fuit en van Houten, Personal Fit Club personal training, Osteo Medica Osteopathie en massage praktijk Josée Purvis.